Vakantie musthaves van Eigen Wijs

Eigenwijs-musthaves

Bijna zomer! De tijd om heerlijk op vakantie te gaan met vrienden, het gezin of familie. Maar voordat het zo ver is, moet eerst uw koffer worden ingepakt. Ieder jaar is het weer een grote klus, want wat neemt u allemaal mee op vakantie? Het weer is namelijk niet altijd goed voorspelbaar, ook in het buitenland kan dat nogal eens tegenvallen. In dit artikel bespreken we dan ook een aantal essentiële items die u niet mag vergeten tijdens uw vakantie!

Vakantie koffer

Badpak of bikini

Zwemkleding mag uiteraard niet ontbreken deze vakantie! Wanneer de temperaturen hoog genoeg zijn is het heerlijk om een dagje door te brengen op het strand of te vertoeven aan het zwembad. Mocht dit item nog ontbreken, dan is dit vrolijke badpak van het merk Anita wellicht de oplossing!

vakantie badkleding

Avondjurkje

Wanneer u een dag op het strand of aan het zwembad heeft doorgebracht, is het heerlijk om u mooi aan te kleden voor de avond. Daarom is een chique avondjurkje om uit eten te gaan een essentieel item voor in de koffer! Daarnaast kan dit jurkje ook gewoon overdag gedragen worden. Onze favoriet is de jurk van het merk Belloya met stippen.

Vakantie jurk met stippen

Comfortabele broek

Een comfortabele broek mag niet ontbreken op vakantie! Trek deze aan wanneer u een dorpje gaat bezichtigen, een wandeling door de prachtige omgeving maakt of voor de reis zelf. Deze broek van het merk Samoon is handig te combineren met een kleurrijke top, is heerlijk dun en zit super lekker.

Vakantie broek Samoon

Spijkerjasje

Ook op vakantie kan het weer ineens omslaan of kan het erg afkoelen in de avond. Een spijkerjasje is de perfecte oplossing hiervoor. Dit spijkerjasje van het merk Zizzi kan bijna bij iedere outfit gedragen worden en doordat het stretch bevat, zit het als gegoten!

jasje Zizzi

Sportieve sneakers

Niets is zo vervelend als blaren of pijnlijke voeten op vakantie. Ondanks dat slippers handig zijn voor op het strand en ook comfortabel kunnen zijn, is het toch aan te raden om een paar sneakers in te pakken. Op vakantie legt u – soms zonder dat u het in de gaten heeft – flinke afstanden af. De sneakers van het merk JJ Footwear zitten comfortabel en draagt zowel onder een rok als broek!

comfortabele sportieve sneakers

Uiteraard mogen een rok, kortere broek en top ook niet ontbreken in uw koffer! Bekijk de volledige zomercollectie in de webshop. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Kom dan gerust langs in een van onze Eigen Wijs winkels!