Trends broeken najaar 2017

De fashionweeks in New York, Londen, Milaan en Parijs zijn net achter de rug. Hier zijn de modetrends van de zomer van 2018 al gepresenteerd. Aangezien we nog even op de zomer moeten wachten, zullen wij eerst met u gaan kijken naar de broekentrends voor het najaar van 2017. Welke broek mag niet ontbreken in uw kledingkast? En hoe kunt u uw jeans het beste combineren?

Grote maten dames Yesta

Verschillende soorten broeken

Spijkerbroek
De skinny spijkerbroek is vaak langsgekomen op de catwalk. Eigen Wijs biedt skinny jeans aan in verschillende kleuren, zoals blauw en grijs. Wilt u uw outfit met de skinny jeans specialer maken, dan kunt u de jeans combineren met een overknee laars. Naast de skinny spijkerbroek, hebben we andere spijkerbroeken gezien op de catwalk. Zo is de kapotte spijkerbroek voorbij gekomen, maar ook de jeans waar stukken van andere broeken op zijn geplakt. U kunt het zo gek niet bedenken!

Wijde pijpen
Naast de skinny spijkerbroek, zullen we dit najaar ook veel broeken met wijde pijpen tegenkomen. Hier heeft u twee verschillende soorten van. De broek waarbij de pijpen vanaf boven af al wijder uitlopen of de broek waarbij de pijpen vanaf de knie wijder uit lopen. Eigen Wijs heeft verschillende broeken met wijde pijpen in de collectie.

Mom jeans
Mom jeans waren vorig seizoen al in. Het model van de mom jeans houdt in: een hoge taille en rechte pijpen die onder bij de broekspijpen smaller worden.

Girl friend jeans
Girl friend jeans is een spijkerbroek met een hoge taille en rechte pijpen. Wat hier speciaal aan is, is dat de broekspijpen zijn afgeknipt, waardoor er geen zoom is. Wilt u deze look écht fashionable maken, combineer deze soort broek met een langere jas of kimono. Laat de jas of kimono tot uw heup komen, zodat uw figuur slanker lijkt.

Versierde jeans
De broek die versierd is met bijvoorbeeld glitters, borduursels, prints en franjes zullen dit najaar ook meer te zien zijn. Zo krijgt iedere spijkerbroek zijn eigen stijl. Deze trend is in volle gang, dus we verwachten dat er nog meer varianten van zullen verschijnen.

Kortom: er zijn dit najaar vele broekentrends! Een tip voor broeken bij de vollere vrouw is het dragen van een girl friend jeans. Uw lichaamsbouw is dan meer in balans. Als u van uzelf wat voller bent, hoeft u de lichte kleuren niet te mijden. Maar houd er wel rekening mee dat de broek een effen kleur heeft. Het is belangrijk dat u het juiste model met de juiste top combineert. En wilt u toch voor een skinny jeans gaan, dan raden we u aan om een donkere kleur te pakken. Neem een kijkje in de brede collectie van Eigen Wijs.