Sportieve grote maten kleding voor vrouwen

Home | Sportieve grote maten kleding

Uniek aanbod
Deskundige ontwerpers
Topmerken

Als u graag sportieve grote maten kleding voor vrouwen wilt kopen, bent u van harte welkom bij Eigen Wijs! We zijn expert op het gebied van grote maten kleding en bieden hoogwaardige items met een hoog draagcomfort. Bij ons vindt u met gemak fijne kleding waar u zich goed in voelt.

Eigen Wijs-mode, De website voor curvy fashion:

Sportieve grote maten kleding voor vrouwen én meer

Ook in uw vrije tijd wilt u er natuurlijk leuk uitzien! Daarom verkopen we bij Eigen Wijs leuke sportieve grote maten kleding voor vollere vrouwen die er modieus uit willen zien. We volgen de laatste trends en onze collecties zijn kleurrijk, trendy en eigenzinnig. Wilt u zich wat chiquer kleden? Ook daar hebben we aan gedacht! We bieden blazers, rokken en jurken van de beste kwaliteit en met ultiem draagcomfort. Zo ziet u er altijd op uw best uit én voelt u zich goed.  

Shop uw favoriete items online of in de winkel

U bent van harte welkom om in een van onze vijf winkels in Nederland sportieve of nette grote maten kleding voor vrouwen te shoppen. Ons vakkundige personeel voorziet u graag van persoonlijk advies. We hebben ook een zeer handige webshop voor als u liever online winkelt. Kom dus snel langs in een van onze winkels of plaats een bestelling op de website. Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@eigenwijs-mode.nl of bel naar 0412 827 700.

Contact

Facebook
Twitter