Rokjesdag viert u samen met Eigen Wijs!

Rokjesdag in het voorjaar

De warme dagen zijn onderweg en dat betekent: tijd voor rokjes! Rokjesdag is de eerste warme dag van het jaar waarbij veel vrouwen spontaan besluiten om een rok te dragen en met blote benen over straat te gaan. Naast dat het heerlijk weer is voor een rok, heeft het als bijkomend voordeel dat u uw winterbenen een kleurtje krijgen.

Veel dames met een maatje meer vinden het lastig om een rok leuk te combineren. Daarom heeft Eigen Wijs een aantal outfits bij elkaar gezocht, die precies passen bij de trends van dit voorjaar. Al deze kleren zijn verkrijgbaar via de webshop van Eigen Wijs.

Rokjesdag bij Eigen Wijs

Rokken bij Eigen Wijs

Deze rok van Signature is heel vrolijk, dankzij het printje en de gele kleur die verwerkt is in de rok. Combineer deze rok met een basic top of blouse, zo voorkomt u een outfit die ‘over the top’ is.

Rokjesdag Signature

Ook van het merk Robell heeft Eigen Wijs rokken opgenomen in het assortiment. Deze spijkerrok is een musthave voor iedere vrouw. Een spijkerrok kan namelijk worden gecombineerd met (bijna) alles! Een printje, basic of een felle kleur. Leuk voor de zomer: deze rok is ook verkrijgbaar in het wit.

Spijkkerrok

Felle kleuren mogen zeker niet ontbreken dit voorjaar! De rok van het merk Nefer Mare zit heerlijk comfortabel en geeft uw outfit een sportieve look. Draag hierbij een basic top of kies voor een print met de kleur blauw erin. De rok is ook verkrijgbaar in het zwart.

Blauwe sportieve rok

Helemaal in de trend van 2018 is deze Signature rok met ruffles. De ruffles zorgen voor een speels effect en legt de nadruk op uw benen. Doordat het een drukke print heeft is het aan te raden om een donkerblauwe top of blouse erbij te dragen. Maak uw outfit helemaal af met een paar sandaaltjes of hakken en mooie accessoires.

Ruffles rok

Wat zeker niet mag ontbreken in uw rokkencollectie van het voorjaar 2018 is deze rok van Via Appia Due. Deze is wat stoerder en valt net over de knie. Combineer het met een uitgesproken top of blouse om de nadruk te leggen op uw bovenlijf in plaats van uw benen.

Rok Via Appia Due

Met bovenstaande rokken bent u helemaal klaargestoomd voor rokjesdag! In Nederland kan het weer gemakkelijk omslaan, neem daarom voor de zekerheid altijd een panty mee in uw tas. Nieuwsgierig geworden naar alle rokken van Eigen Wijs mode? Neem dan een kijkje in de webshop!