Populaire schoenen najaar 2017

De herfst is vandaag officieel begonnen en dat is een goede reden om nieuwe schoenen te kopen voor het najaar (mocht u deze nog niet in huis hebben gehaald). In dit artikel zetten we de schoenentrends van dit najaar op een rijtje. Welke kleur kiest u? En welke details op uw laars passen het beste bij uw stijl?

Grote maten dameskleding blazer

Schoenen bij Eigen Wijs najaar 2017

Kleuren
Zwart, grijs, bruin, (donker)rood, leger- of olijfgroen, wit en nude zijn de kleuren die we dit najaar veel zullen zien in de schoenenwinkels. Door de kleur nude zullen uw benen en voeten slanker lijken. Als u nude-schoenen combineert met een v-hals in uw schoen wordt dit effect uitvergroot. Ideaal voor de vrouw met een voller figuur. Wat de v-hals exact inhoudt, leest u verderop in dit artikel.

Prints
Het maakt niet uit welke print uw schoen heeft, als er maar een print op zit. U kunt het zo gek niet bedenken. Vogel-, bloemen-, dieren- of camouflageprints, u komt ze allemaal tegen. Als u een print op uw schoen heeft, is het leuk om dit met een ander soort print in uw kleding te combineren. Maar als u hier niet van houdt, kunt u natuurlijk ook voor een basic outfit gaan.

V-hals
Een pump met een v-hals hebben we veel op de catwalk gezien de afgelopen tijd. Een v-hals pump is een op de wreef uitgesneden schoen waardoor er een groot deel van de voet te zien is. Het zou ook een voet-decolleté genoemd kunnen worden.

Fake fur
Wat u dit najaar veel zult zien in de winkels is een laars met een fake fur, een soort wol. Dit functioneert als voering of als decoratie. U zult ook laarzen tegenkomen die helemaal van wol zijn. Dit worden de Eskimo boots genoemd. Om uw outfit af te maken, is het perfect om de schoen te combineren met een wollen jas. Eigen Wijs biedt ook laarzen aan met een fake fur voering.

Sparkle and shine
Een ander soort laars die u veel zult zien in het najaar van 2017, is een laars met een glanzende gloed. Glansleer of glitterdetail zijn twee vormen om deze shiny gloed te creëren. Als u voor een glanzende schoen gaat, dan raden we u aan om dit te combineren met een basic outfit.

Studs
De studs vormen een kleine en subtiele verandering aan de zwarte laarsjes. Weinig studs of heel uw laars vol studs, dat maakt dit najaar niks uit. Kijk eens bij Eigen Wijs naar de zwarte laars met studs.

Gelakt
Het maakt eigenlijk niet uit wat voor soort schoen u heeft, als er maar een laklaag op zit. Combineer uw gelakte schoenen met een stoffen trui, zoals suède of wol. Op deze manier wordt het contrast met uw gelakte schoen groter en is deze niet te missen.

Fancy veters
Een veterlaars mag niet ontbreken in je schoenencollectie dit najaar. Een velvet veter bij een stoere laars is helemaal hip. Combineer dit met een zwart colbert en u zult trendy aankomen op kantoor.

Biker boots
Met de biker boot zit u altijd goed. Afgelopen zomer was het een populaire schoen en aankomende winter zal de biker boot het ook goed doen. Maar de grote vraag is, welke biker boot ga je kiezen? Het aanbod is enorm. Eigen Wijs heeft ook biker boots in zijn assortiment. Doe gerust inspiratie op in onze online shop!