Plussize-kleding voor vrouwen

✓ Uniek aanbod
✓ Deskundige ontwerpers
✓ Topmerken

De mooiste plussize-kleding voor vrouwen koopt u bij Eigen Wijs. We bieden grote maten kleding voor dames die ontworpen is door bekende designers. Zij hebben kwaliteit, draagcomfort en een fijne pasvorm hoog in het vaandel staan en dit merkt u wanneer u onze kleding past.

Producten

 
 
 
 

Voel u zelfverzekerd in onze plussize-kleding voor vrouwen

Voor vollere vrouwen is het soms een hele zoektocht om geschikte kleding te vinden. Bij Eigen Wijs, onder andere gevestigd in Uden en Oss, brengen we hier verandering in met onze uitgebreide en veelzijdige collecties. Zo maken we kleding voor de vollere vrouw toegankelijk. Onze kleding is flatterend en accentueert tegelijkertijd uw prachtige rondingen. U voelt zich gegarandeerd zelfverzekerd en stijlvol in onze plussize-kleding voor vrouwen.

Grote dames maten mode jurken zwart

Ontdek ons aanbod online of in een van onze vijf winkels

We hebben vijf winkels in Nederland, bijvoorbeeld in Uden en Oss, waar u van harte welkom bent om onze plussize-kleding voor vrouwen te passen. Ons personeel helpt u graag bij het uitkiezen van de juiste kledingstukken. Winkelt u liever vanuit huis? Neem dan een kijkje bij onze webshop en bestel daar grote maten mode van hoge kwaliteit. Mocht er iets niet naar wens zijn, dan kunt u de bestelling eenvoudig retourneren. Voor vragen of voor meer informatie over onze producten stuurt u een e-mail naar info@eigenwijs-mode.nl of belt u naar 0412 827 700.