Modekleuren najaar 2017

De zomerse dagen van het jaar zijn zo goed als voorbij, dus dat betekent dat de herfst eraan zit te komen. Bij herfst denkt u waarschijnlijk al snel aan oranje of bruin tinten, vanwege de bladeren die van de bomen af gaan vallen. Maar welke kleuren zijn hip deze herfst, kijkend naar de kleuren van de New York Fashion Week? Iedere kleur krijgt aandacht, aangezien iedere kleur uniek is. Daarnaast kleedt de ene kleur meer af dan eenĀ andere kleur.

Herfstkleuren 2017

Herfstkleuren 2017 bij Eigenwijs

Tawny port is een zeer donker rode kleur, die veel terug gaat komen dit najaar. Donkere kleuren kleden af, vandaar dat deze kleur een topper is voor de vrouw met een maatje meer.

Grenadine is een van de fellere kleuren van dit najaar, namelijk een fel rode tint. Vindt u deze kleur wel heel mooi, maar is het te fel? Dan kunt u een grenadine-kleurige blouse dragen met daar overheen een grijs vest. Het is immers winter, dus warme kleding is geen overbodige luxe. Chalou heeft een mooi grenadine vest.

Ballet slipper is een zacht roze kleur. DEX heeft een roze top, die perfect in het najaar gedragen kan worden met een zwart vest. Zwart is altijd goed om te dragen in het najaar.

Butterum is een mengelmoes van bruin en beige. Deze zandkleur is een natuurlijke kleur die mooi te combineren is met vrijwel iedere andere kleur.

Autumn maple is een van die oranje/bruin tinten. De kleur van de bladeren in de herfst zijn precies hetzelfde als de autumn maple kleur.

Golden lime is net zoals grenadine een van de fellere kleuren van dit najaar. Golden lime is een groene tint, die gecombineerd zal worden met neutralere tinten om uw kleding rustig te maken.

Shaded spruce is een donkere groenblauwe kleur. Deze kleur zal mooi staan bij de laatste kleur van dit artikel, neutral gray. Naast tawny port zal ook deze kleur goed staan bij de vrouwen met een voller figuur.

Navy peone is een donkerblauwe kleur die het ieder najaar goed doet. Deze kleur is mooi te combineren met een andere donkere kleur of met een fellere kleur blauw. Naast de mogelijke kleurcombinaties die navy biedt, is dit ook nog eens een hele chique kleur. Eigenwijs heeft erg mooie navy vesten in de collectie.

Marina is een fellere kleur blauw die mooi te combineren is met navy peone. Ondanks dat deze kleur ietwat fel is, blijft het een neutrale kleur die past bij vele andere kleuren uit deze lijst. Yesta heeft nog een marina blauw shirt in de sale.

Neutral gray. De naam zegt het al, neutraal grijs, makkelijk te combineren met alle andere tinten. Dit is een kleur die net zoals navy peone vrijwel altijd iedere winter weer terug komt. Ascari biedt een super fijne grijze stretch jeans aan.

Bent u op zoek naar winterkleding in een van bovenstaande kleuren? Eigenwijs gaat mee met deze hippe kleuren. Kijk gerust op onze website.