Valentijnsdag bij Eigen Wijs

14 februari, de dag van de liefde. Valentijnsdag biedt een goede reden om er lekker op uit te gaan met uw geliefde. Er zijn verschillende uitjes die u kunt ondernemen met Valentijnsdag. Maar welke outfit kunt u aantrekken? Hieronder hebben we een aantal activiteiten opgesomd met daarbij een aantal tips voor uw outfit.
Grote maten dames kleding jurken

Kleding van Eigen Wijs voor op Valentijnsdag

Heeft u uw date zo ver gekregen om mee naar een stad te gaan, zodat u ook nog een beetje kunt shoppen? Zorg er dan voor dat u comfortabele schoenen draagt, zodat u veel kunt lopen. Zorg er verder voor dat u een leuke top aan heeft. Als jullie besluiten om ergens te gaan lunchen, ziet u er nog steeds heel leuk uit.

Gaat u een romantische comedy kijken in de bioscoop? Het is daar zo donker dat u uw jurkje in de kast kunt laten hangen. Als u naar de bioscoop gaat, wilt u natuurlijk onderuitgezakt in de banken hangen. Casual kleding past daar perfect bij. Een vest zit altijd fijn en dit vest van La Lemon is ook nog eens mooi.

Heeft uw date een reservering gemaakt bij uw lievelingsrestaurant? Dan mag u natuurlijk iets chiquere kleding aantrekken. Een mooie jurk, of een rok waar u een leuke top op draagt. Verstop uw benen niet!

Bent u niet zo’n grote fan van Valentijnsdag en plant u een leuke activiteit wanneer u er zin in heeft? Een avondje op de bank is natuurlijk ook fijn. Eigen Wijs biedt ook nachtkleding aan waardoor u optimaal kunt genieten van een avondje bankhangen.

Rood is natuurlijk de kleur van de liefde, dus dat is een perfecte kleur om tijdens Valentijnsdag te dragen. Maar rood wordt ook nog eens een van de trendy kleuren in het voorjaar. Beter kan natuurlijk niet! Wilt u al op deze trend inspelen? Ga naar de webshop van Eigen Wijs en bekijk de rode kleding.