Nachtmode van ZIZZI

knusse sokken

Verkouden, griep, koorts.. we kennen het allemaal. Zeker tijdens dagen wanneer de temperatuur onder het vriespunt ligt. Helaas duurt het nog een tijdje voordat de zon weer volop gaat schijnen en de thermometer omhoog schiet. Er zijn zelfs temperaturen van -10 graden voorspeld voor volgende week! Kleed u dus warm aan als u naar buiten gaat en voor degenen die liever binnen blijven of met griep thuis zitten, heeft Eigen Wijs de lekkerste pyjama’s en nachthemden op een rijtje gezet. Hierin kunt u optimaal ontspannen of uitzieken op de bank.

Het merk ZIZZI is sinds 2000 een topmerk voor curvy fashion. Het combineert opkomende trends en materialen om vrouwelijke vormen te benadrukken. Zizzi creëert mode voor dames die trots zijn op hun figuur. Want waarom zou u genoegen nemen met standaard kleding, als u met een maatje meer ook ‘fashion’ kunt dragen? Daarnaast heeft ZIZZI een uitgebreid aanbod in mooie nachthemden en pyjama’s tijdens deze koude winterdagen. Wat heel leuk is aan dit merk is dat ze een mix & match nachtmode lijn hebben ontwikkeld. Zo zijn alle nachtshirts, nachthemden en pyjamabroeken met elkaar te combineren.

Dit nachthemd met kanten hals is heerlijk comfortabel en niet alleen wanneer u ziek bent. Ook ’s avonds op de bank met een boek zit dit hemd als gegoten. Het nachthemd is verkrijgbaar in de kleur zwart en blauw.

nightwear ZIZZI

Voor de warmteliefhebbers die bang zijn voor koude benen tijdens deze onbarmhartige nachten heeft ZIZZI bijpassende pyjamabroeken. Ook de pyjamabroeken zijn beschikbaar in de kleur zwart en blauw.

pyjamabroek ZIZZI

Klinkt dit voor u veel te warm, die lange mouwen? Dan heeft ZIZZI ook nog verschillende nachtshirts. De shirts zijn stoer en hebben een kenmerkende opdruk. Ze zijn ook leuk te combineren met de hierboven genoemde pyjamabroeken. Daarnaast zijn deze items ook perfect voor uw zondagse comfy look. Comfortabel kan namelijk ook fashionable zijn!

ZIZZI heeft naast nachtmode een ruim assortiment aan kleding. Bekijk de gehele ZIZZI collectie in de webshop van Eigen Wijs.