Vier Koningsdag met Eigen Wijs!

Vlaggetjes koningsdag

Op vrijdag 27 april is het weer zo ver, de dag waarop wij de verjaardag van de koning vieren, Koningsdag! Ieder jaar wordt er veel georganiseerd met Koningsdag, zoals markten, feesten, optochten en spelletjesmiddagen. Maar hoe kunt u oranje nu goed combineren? Het is immers niet de meest voor de hand liggende kleur om te dragen. Voor alle dames die hier moeite mee hebben, heeft Eigen Wijs een aantal oranje items op een rij gezet die u wellicht kunnen helpen!
Vrouw in oranje

Wat we dit voorjaar veel zien terug komen, zijn de bloemenprints. Heel subtiel zoals bij onderstaand broek van het merk DEX of juist wat opvallender, zoals bij de jurken van La Lemon. De printjes geven uw outfit een zomerse look en zijn gemakkelijk te combineren met basic kleding.

DEX comfort broek

Deze broek van DEX is luchtig, comfortabel en heeft leuke oranje details. Combineer de broek met een basic top, zodat uw outfit niet te chaotisch wordt. Maak de outfit af met een oranje sjaal, die u gemakkelijk kan omslaan als het wat frisser wordt!

Groene broek van DEX

Open End blouse

De kleuren rood, wit en blauw mogen uiteraard ook niet ontbreken tijdens Koningsdag! Deze blouse van Open End heeft een leuke bloemenprint, waarin deze kleuren volledig tot zijn recht komen. Draag de blouse met een witte broek voor een zomerse look.

Blouse met print Open End

MAT Fantasie top

De top van MAT is blauw met wit dus het enige wat nog ontbreekt is rood. Combineer deze outfit daarom met felrode lippen! Deze top kunt u combineren met een witte legging of broek. Niet onbelangrijk is dat u deze outfit ook na Koningsdag goed kunt dragen.

Blauwe MAT top met kant

La Lemon jurk

Mocht het nu echt lekker weer worden, dan komt deze jurk van La Lemon goed van pas! De jurk heeft kleine oranje details en kan gecombineerd worden met een sandaaltje of een stoere sneaker. Ook kunt u gemakkelijk een basic vestje dragen bij deze jurk, indien het wat frisser wordt.

Groene jurk La Lemon

Met deze kleurrijke items bent u optimaal voorbereid op een geslaagde Koningsdag! Bent u nieuwsgierig geworden naar de volledige collectie van Eigen Wijs? Neem dan een kijkje in onze webshop.