Vier kerst met Eigen Wijs!

Buiten wordt het steeds kouder, de nachten worden langer en we horen overal kerstmuziek. Over een kleine maand is het alweer zover. Het jaar is voorbij gevlogen. Heeft u er al over nagedacht wat u aan gaat trekken tijdens het Kerstdiner? Viert u kerst met vrienden of met familie? Pakt u groots uit of viert u het kleinschaliger? Wellicht dat deze factoren van invloed zijn op uw kledingkeuze. Gaat u voor een feestelijk jurkje of wilt u een chique top? Eigen Wijs biedt verschillende typen feestkleding aan. Onze belangrijkste tip: draag iets waar u zich prettig in voelt! Waar moet u nog meer op letten als u een item voor de kerst gaat kopen? Laat u inspireren in deze blog.

grote maten dames jurken

Tips voor het kiezen van kleding voor kerst:

Goede maat
Kies bij de aanschaf van het kledingstuk voor de goede maat. Indien u een te kleine maat aantrekt, oogt uw figuur voller. Probeer verschillende maten en beoordeel welke maat u het mooist vindt zitten.

Zwart of kleur
Kerstkleding hoeft niet altijd zwart te zijn, u kunt ook voor een meer verrassende kleur kiezen. Probeer eens een jurkje in het donkerblauw. Deze kleur staat voor: vertrouwen, zekerheid en waarheid.

Glitter, glamour en pailletten
Houdt u van glitter? Pak uit! Tijdens de feestdagen kan er nooit te veel glitter zitten in een outfit. Wilt u een panty met glitters combineren met een mooi jurkje? Kies voor een jurk die mooi staat bij een voller figuur. Verder kunt u ook een leuke top, met een jasje en een mooie broek aanschaffen voor de kerst. Door het dragen van een jasje dat net op de heup stopt, lijkt uw figuur slanker.

Accessoires
Accessoires dient u af te stemmen op u figuur. Bij een vollere vrouw, staan grotere sieraden erg mooi. Door het dragen van kleine sieraden, oogt uw figuur voller.

Make up
In de dagen voor kerst kunt u uzelf eens opmaken, zoals u dat ook tijdens het kerstdiner wilt doen. U ziet dan direct hoe uw kerst look eruit zal zien. Iedere outfit ziet er beter uit als u uw look zo compleet mogelijk maakt. Wilt u met kerst rode lippenstift dragen, doe dit dan ook op als u uw kerstkleding gaat kopen. Dit zal een boost geven!

Tijdens kerst mag u zeker uitpakken met uw outfit! Het is belangrijk dat u altijd iets draagt waar u uzelf prettig in voelt en wat u mooi vindt. Neem een kijkje bij Eigen Wijs om feestelijke kleding te shoppen. Wij wensen u alvast een fijne Kerstmis!