Yoek mode bij Eigen Wijs

Eigen Wijs biedt vele kledingmerken aan voor vrouwen met een maatje meer. Een van deze merken is Yoek. Het merk is in 1985 opgericht door Johanna Timmer, die op 17-jarige leeftijd de wereld over reisde voor haar modellen-carrière. Gedurende haar modellen-carrière leerde Johanna Timmer steeds meer over mode. Het viel haar op dat kleding voor vrouwen met een maatje meer lastig te verkrijgen was in de landen waar Johanna model was. Ze koos ervoor om haar modellen-carrière te beëindigen en te starten met iets wat haar veel meer trok. Johanna Timmer startte haar eigen kledingmerk Yoek, om vrouwen met een ‘grotere maat’ mooie kleding te bieden.

7405590-model-thumbnail-base

Johanna Timmer richt zich niet alleen op het produceren van kleding voor grotere maten, maar ze wilde kleding ontwerpen die ze zelf mooi vond en zelf zou willen dragen. Hier hoort een perfecte pasvorm en goede kwaliteit bij. Ieder jaar worden er verschillende collecties uitgebracht. Yoek levert kleding in maat 38 tot en met 58. Kleding moet het lichaam niet verbergen, maar iedere vrouw moet zich mooi en zelfverzekerd voelen in haar outfit. Eigen Wijs deelt deze mening. Dames met een plus-size kunnen dankzij de mooie stoffen en kleding van Yoek vol zelfvertrouwen op de voorgrond treden en trots hun rondingen presenteren.

Kies bijvoorbeeld voor deze prachtige broek. De broek is net iets anders dan normaal, vanwege de print. Daarnaast is de broek wijd, waardoor de broek heel fijn zit. U kunt ook gaan voor een net jasje van dit merk. U kunt dit jasje zowel in de zomer als in de winter dragen. Vanwege de lengte van het jasje, ligt de nadruk minder op uw heupen.

Yoek staat voor de perfecte pasvorm in combinatie met mooie stoffen, zodat de kleding op een sierlijke manier langs uw lichaam valt. Het gevolg hiervan is dat u er altijd trendy en zeer vrouwelijk uitziet. Dus neem een kijkje bij Eigen Wijs om dit prachtige merk te bewonderen!