Felgekleurde jassen bij Eigen Wijs!

De temperatuur is al een stuk aangenamer dan vorige week en met temperaturen tussen de 10 en 15 graden volgende week gaan we richting het voorjaar! Die dikke winterjas mag terug in de kast, maar helaas is het nog te fris om zonder jas naar buiten te gaan. Daarom is een blazer, een zomerjas of een jack ideaal voor de lente.

Felgekleurde jassen zijn tijdloos. In de winter draagt u deze om een statement te maken tegenover de grauwe, donkere dagen en in de zomer kan deze jas uw vrolijke stemming perfect weergeven. Tijdloze kleding is erg handig, omdat het meerdere seizoenen kan worden gedragen. Zo hoeft u zich niet schuldig te voelen dat u een (te) dure jas heeft gekocht! Eigen Wijs heeft deze tijdloze felgekleurde jassen ook in de nieuwe voorjaarscollectie opgenomen. Een kapstop met jassen

De voorjaarsjassen van Eigen Wijs:

Deze jas van Rofa is ideaal als het weer nét even een dagje tegen zit. Het jack is gemaakt van een waterdichte stof. Daardoor blijft u, zelfs tijdens een flinke regenbui, lekker droog! Daarbij kunt u de capuchon er gemakkelijk af halen door middel van een rits. Wat weer handig is als u een sjaal wilt dragen.

Groene Rofa Jas

De jas van Signature hoort ook in het rijtje met mooie zomerjassen thuis! De jas kan tevens worden gedragen als vest. Daarnaast is het lekker luchtig en heeft het een mooie rode kleur.

Signatur voorjaarsjas

Als u aan lentekleuren denkt, dan denkt u vast aan de kleur geel. De gele jas van Rofa is een onmisbaar item in uw kledingkast. Het kan ook als blazer worden gedragen op een witte top of t-shirt.

Rofa voorjaarsjas geel

Een speciale gelegenheid in het vooruitzicht? Met deze blazer van Rofa kleedt u zich net even wat chiquer. Het is ideaal dat de blazer twee knopen heeft. Zo kunt u de blazer tijdens frissere dagen ook als jas dragen. De blazer heeft een mooie lichtblauwe kleur, die doet denken aan lavendel en is gemakkelijk om te combineren.

Blauwe jas

Yesta heeft ook een uitgebreide voorjaarscollectie en laat daar nou net deze mooie oranje jas bij zitten! Door middel van het koord om het middel kunt u de jas omtoveren tot een getailleerd model.

Yesta voorjaarsjas

Heeft u hulp nodig bij het kopen van een geschikte jas? Bij Eigen Wijs staan we voor u klaar om u te helpen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de volledige jassen collectie? Neem dan gerust een kijkje in de webshop!