Feestelijke kleding bij Eigen Wijs

Nog ruim twee weken te gaan en dan is 2017 verleden tijd. Er wordt plaats gemaakt voor 2018. Het nieuwe jaar moet u natuurlijk goed vieren en daar hoort ook een mooie outfit bij! Eigen Wijs heeft een aantal outfits voor u uitgezocht, waarmee u zich zeker op een feestje kunt vertonen. Dat scheelt namelijk al wat zorgen vooraf.

Plus-Size-Dresses

Waar gaat u voor?

Wilt u een mooie broek met een leuke top combineren? Of gaat u voor een mooie jurk, met of zonder glitters? Eigen Wijs heeft het allemaal in zijn assortiment.

Als eerst hebben we een mooie broek voor u uitgezocht. Dit is een tregging die eruit ziet als leer. U kunt veel dragen op deze broek. Wel is het advies om er een langer bovenstuk op te dragen, omdat dat mooier staat bij vrouwen met een voller figuur. Voor nu hebben wij een zwarte blouse met kanten mouwen gevonden. Door het kant krijgt de outfit een wat feestelijkere uitstraling.

U kunt het geheel natuurlijk nog feestelijker maken door een glitter topje te dragen. Laat Eigen Wijs dit nou ook in het assortiment hebben zitten! Deze top is natuurlijk praktisch, omdat het vaak warm is op feestjes. Naast dat de top praktisch is, voldoet deze ook aan de laatste modetrends! Indien u zich niet geheel in het zwart wilt kleden, kunt u ook deze bronzen top overwegen. Ook deze top staat mooi op een zwarte broek.

Naast bovenstaande items, kunt u ook een feestelijke jurk dragen. Eigen Wijs heeft een hele mooie zwarte, leren jurk in haar assortiment die goed staat bij vrouwen met een maatje meer. Als je een jurk die zorgt voor een frisse uitstraling, dan is deze blauwe kanten jurk een goede optie.

Wederom is het belangrijk dat u uzelf prettig voelt in uw outfit. Kom gerust langs bij Eigen Wijs, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de perfecte outfit voor bij de jaarwisseling. Alvast fijne feestdagen!