Exclusieve grote maten mode online

✓ Uniek aanbod
✓ Deskundige ontwerpers
✓ Topmerken

Bij Eigen Wijs vindt u exclusieve grote maten mode en kleding die u zowel in onze winkels in Uden en Oss als online kunt kopen. We hebben een breed assortiment aan exclusieve kleding in grote maten. U bent van harte welkom in een van onze vijf winkels in Nederland. We hebben ook een handige webshop waar u ons aanbod aan exclusieve grote maten mode online kunt bekijken.

Producten

 
 
 
 

Exclusieve grote maten mode eenvoudig online kopen

Helaas is het voor vollere vrouwen vaak lastig om leuke kleding te vinden. Wij brengen daar verandering in met onze hippe grote maten kleding. We hebben voor elk wat wils; van sportieve kleding voor vrouwen tot nette kleding voor op werk. We vinden het belangrijk om grote maten kleding toegankelijk te maken voor vollere vrouwen en daarom bieden we exclusieve én trendy kleding. Op onze website shopt u onze exclusieve grote maten mode gemakkelijk online vanuit uw huiskamer. Is de bestelling toch niet helemaal naar wens? Dan heeft u altijd de mogelijkheid om deze retour te sturen. Bij Eigen Wijs maken we exclusieve grote maten kleding toegankelijk, zodat ook de vollere vrouw zich leuk kan kleden.

Bestel exclusieve kleding online

We voeren al jaren een exclusief assortiment en we werken samen met professionele en bekende ontwerpers. Hierdoor heeft onze kleding een zeer comfortabele pasvorm. We bieden exclusieve grote maten kleding van topmerken, zoals Yoek en MAT Fashion, en het is mogelijk om onze mode online te kopen. Kunt u niet wachten om rond te lopen in uw nieuwe broek, jurk of trui? Kom dan snel langs in een van onze vijf winkels, onder andere in Uden en Oss of plaats een bestelling op onze website. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over onze producten? Stuur dan gerust een e-mail naar info@eigenwijs-mode.nl of bel naar 0412 827 700.