bekijk-onze-webshop-eigenwijs-grote-maten-mode[9]

VOLOP NIEUWE VOORJAARSCOLLECTIE!

Kijk voor meer info op onze nieuwspagina.

Eigen Wijs – grote maten damesmode

Dé trendy winkel op het gebied van grote maten damesmode in de maten 42 t/m 58. Voor ieder wat wils, van trendy tot chic! Wij hebben een zeer ruime keuze in merken en stijlen. Door die ruime keuze is het makkelijk bij ons te slagen. Of u nu sportief, casual of gekleed voor de dag wil komen, bij Eigen Wijs vindt u altijd iets wat bij u past!

Slaag bij ons voor een maatje meer

Niet alleen kunt u bij ons slagen voor grote maten mode. Bij Eigen Wijs verkopen wij ook verschillende accessoires. Wij kunnen uw outfit helemaal afmaken met een mooie ketting, hippe shawl of leuke tas. In ons filiaal in Uden verkopen we ook badmode en lingerie.

Bezoek onze 5 winkels of de webshop

Wij zouden u graag begroeten in een van onze winkels in Oss,  Breda, Malden, Uden of Veenendaal, waar wij u met veel plezier zullen adviseren waar dat nodig is of waar u op uw gemak kunt rondkijken. Uiteraard kunt u ook onze webshop bezoeken, daar hebben wij ruim 65 merken op voorraad!

Grote maten Youtube kanaal

Speciaal voor onze doelgroep hebben wij een Youtube kanaal ingericht met filmpjes van grote maten merken. Die kunt u bekijken op ons Eigen Wijs Mode Youtube kanaal. Hieronder vindt u een voorbeeld.