De voorjaarsvakantie met Eigen Wijs

Even de wekker niet zetten, de tijd niet in de gaten houden maar gewoon genieten! De voorjaarsvakantie is in volle gang. Een dagje eropuit of gewoon niets, er is genoeg wat u kunt doen in de vakantie. Maar soms is het toch wel moeilijk om iets te verzinnen. Daarom heeft Eigen Wijs een aantal tips voor je op een rijtje gezet met een bijpassende outfit! Hoeft u zich daar ook niet meer druk over te maken.

Voorjaarsvakantie activiteiten

Maak een wandeling!

Lekker in het bos of door het park. Dit is de tijd van het jaar waarin de bloesems uitbloeien. Trek voor deze activiteit een comfortabele outfit aan! Bijvoorbeeld deze sportieve broek van Samoon gecombineerd met een t-shirt.

Sportieve broek Samoon

Ga picknicken!

In het park, het bos of gewoon in de achtertuin. Dat maakt lunchen een stuk leuker dan binnen aan de keukentafel. Met deze blouse van Samoon bent u al helemaal in de stemming!

Kleurrijke blouse Samoon

Of een dagje naar het strand?

Het strand is niet alleen maar leuk met temperaturen boven de 25 graden. Ook als het geen weer is om te zwemmen is er genoeg te doen op het strand. Bouw de leukste zandkastelen, maak een wandeling langs de zee of rust uit in een van de vele strandtentjes. Aan het strand kan het hard waaien, maar met deze jas van DEX bent u daar helemaal op voorbereid!

Spijkerjasje van DEX

Organiseer een barbecue!

Gezellig met vrienden en familie om tafel is altijd een goed plan! Lekker lang tafelen en elkaar bijkletsen over de mooiste vakantiebestemmingen. Deze jurk van Yesta is bestendig tegen knoeien en kan ook nog is gemakkelijk worden gecombineerd!

Voorjaarsvakantie jurk

Uiteraard zijn er nog veel meer activiteiten die u kunt ondernemen tijdens de voorjaarsvakantie. Ga bijvoorbeeld heerlijk een dagje shoppen bij een van de Eigen Wijs winkels. Of neem een kijkje in de webshop, gewoon vanaf thuis! Fijne voorjaarsvakantie!