De mooiste badkleding bij Eigen Wijs

Model in bruin badpak

Met een lang weekend met heerlijk weer in het vooruitzicht, is het de hoogste tijd om uw badkleding uit de kast te halen en naar het strand te gaan! Velen genieten van de warmte van de zon, maar er zijn genoeg dames die erg onzeker worden bij de gedachte om in een bikini of badpak over het strand te paraderen. Daarom heeft Eigen Wijs voor iedereen die toch nog twijfelt bij het aantrekken van badkleding een aantal tips op een rij gezet.

Badkleding curvy model

Badkleding bij Eigen Wijs

Opvallers!

Een drukke print of een felle kleur trekt de aandacht. Ideaal om uw pluspunten te benadrukken. Heeft u een mooie buste? Kies dan voor een badpak of bikini dat uw borsten benadrukt. Zoals dit gestreepte badpak met streepjes print van het merk Anita.

Badkleding met print

 

Kleuren

Kleuren kunnen veel betekenen voor uw figuur. Zo laten donkere kleuren u optisch slanker lijken. Kleuren zoals donkerblauw, zwart en grijs verdoezelen meer dan lichte kleuren. Dit zwarte badpak is hier een goed voorbeeld van.

Plussize badpak

Shapes

Ook het soort figuur dat u hebt bepaalt wat voor badmode geschikt is. Heeft u een recht figuur, kies dan badkleding die ervoor zorgt dat uw vrouwelijke vormen beter uitkomen. Dit kan gemakkelijk met vrouwelijke printjes of badkleding die wat korter is bij de billen, zoals onderstaand blauwe badpak. Heeft u lange benen in verhouding tot het bovenlichaam? Kies dan voor patronen op het bovenlichaam. Juist andersom? Laat dan een broekje met pijpjes liggen.

Badpak met print

Dresskini’s en tankini’s

Liever geen strak badpak? Dan is wellicht een dresskini of een tankini iets voor u. Dit zit wat losser rondom de buik en de billen. Daarnaast zijn ze bij Eigen Wijs te verkrijgen in vele verschillende kleuren en printjes. De dresskini met print hieronder is van het merk Anita.

Dresskini met print

Onze beste tip is toch wel, koop uw badmode in de juiste maat. Welke maat u ook heeft! Badkleding moet immers lekker zitten en goed aansluiten. Eigen Wijs biedt een ruime keuze aan badkleding om uw onzekerheden te verbloemen en uw pluspunten te laten stralen. Bekijk de volledige collectie in de webshop! Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Bezoek dan ons filiaal in Uden!