Chique grote maten kleding

Home | Chique grote maten kleding

Uniek aanbod
Deskundige ontwerpers
Topmerken

Bij Eigen Wijs verkopen we chique grote maten kleding voor de vollere vrouw. Voor vrouwen die een maatje meer hebben, is het soms een ware uitdaging om modieuze kleding te vinden. We vinden dat iedere vrouw zich mooi moet kunnen kleden en daarom verkopen we flatterende dameskleding voor dames met een maatje meer.

Eigen Wijs-mode, De website voor curvy fashion:

Steel de show met chique grote maten kleding

Gaat u naar een feest? Of wilt u zich chique kleden voor een zakelijk evenement? Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan chique kleding in grote maten, zoals nette blazers en rokken. We bieden exclusieve grote maten mode en onze veelzijdige damesmode collectie is afgestemd op elk seizoen. Zo vindt u fleurige kleuren, vrolijke printjes en klassieke kleuren in ons assortiment. Zo shopt u voor ieder jaargetijde en elke stijl geschikte grote maten kleding.

Ontdek onze grote maten kleding

Bij Eigen Wijs verkopen we de leukste mode voor een maatje meer. We hebben verschillende items van topmerken uit het binnen- en buitenland en onze kleding is dan ook van uitstekende kwaliteit. Kom onze chique grote maten kleding bekijken in een van onze vijf winkels in Nederland of plaats een bestelling op onze website. Voor vragen en advies belt u naar 0412 827 700 of mailt u naar info@eigenwijs-mode.nl.

Contact

Facebook
Twitter