Casual grote maten kleding voor vrouwen

Home | Casual grote maten kleding

Uniek aanbod
Deskundige ontwerpers
Topmerken

In uw vrije tijd draagt u natuurlijk de fijn zittende casual grote maten kleding voor vrouwen van Eigen Wijs. Wij hebben namelijk een veelzijdig en uitgebreid assortiment aan grote maten kleding voor de modebewuste vrouw. Het is onze missie om vollere vrouwen zich zelfverzekerd te laten voelen met mooie kleding. Wie wil dat nou niet?

Eigen Wijs-mode, De website voor curvy fashion:

Casual grote maten kleding waarmee het zelfvertrouwen van vrouwen een boost krijgen

Dankzij onze jarenlange ervaring en onze professionele ontwerpers, zijn we in staat om de meest prachtige collecties aan grote maten damesmode te bieden. Onze casual grote maten kleding is gemaakt voor vollere vrouwen en zijn zo ontworpen dat ze voor ultiem draagcomfort zorgen. Als u kleding bij ons koopt, worden deze items al snel favoriet dankzij de fijne pasvorm. Een voorbeeld hiervan is onze Pamela-broek. Deze broeken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en zitten zo comfortabel dat u deze nooit meer uit wilt trekken!

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Heeft u een nieuwe broek, blazer of trui nodig? Kom dan snel naar een van onze vijf winkels in Nederland en laat u verrassen door onze mooie items. We helpen u graag met het vinden van casual grote maten kleding voor vrouwen. Het is ook mogelijk om ons aanbod in onze online webshop te bekijken. Voor vragen stuurt u een e-mail naar info@eigenwijs-mode.nl of belt u naar 0412 827 700.

Contact

Facebook
Twitter