Eigen Wijs Den Bosch

Uw outlet winkel voor grote maten in Den Bosch. Hier vindt u mooie en kwalitatief goede artikelen voor kleine prijsjes met de collectie van vorig jaar. Het filiaal in Den Bosch is ons tweede filiaal en is geopend sinds Februari 2007. Het heeft 100 m2 winkeloppervlak in een historisch pand in de binnenstad van Den Bosch én een ruime keuze aan grote maten damesmode!

Zo kunt U ons vinden

Parkeergarage St. Jan aan de Hekellaan, u loopt binnen 5 minuten via de Bethaniestraat naar de Hinthamerstraat (als u direct bij de ingang van de parkeergarage parkeert) of via het Nachtegaalslaantje, Papenhulst en Clarastraat naar de Hinthamerstraat als u bij de uitgang van de parkeergarage parkeert (in het parkje rechts aanhouden). Er is beperkte parkeergelegenheid voor de deur. Er is tevens gelegenheid tot parkeren in de parkeergarage aan de Sint-Josephstraat. Verder kunt u gebruik maken van pendelbussen op het Transferium De Vliert (stopt op de hoek Sint-Josephstraat / Hinthamerstraat) en het Transferium Provinciehuis (stopt aan de Parade)

 

Eigen Wijs ‘s-Hertogenbosch
Hinthamerstraat 161a

5211 ML ‘s-Hertogenbosch

073-6127057

Openingstijden

Openingstijden Eigen Wijs Den Bosch
Do. 10.00u-17:00u
Vr. 10:00u-17:00u
Za. 10.00u-17.00u

Eigen Wijs, Onze winkel in 's-Hertogenbosch Eigen Wijs, Onze winkel in 's-Hertogenbosch Eigen Wijs, Onze winkel in 's-Hertogenbosch